• تاریخ انتشار : 1403/02/11 - 16:23

برگزاری اولین جلسه مدیران ستادی در سال 1403

جلسه مدیران ستادی مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 در سالن کنفرانس ساختمان دکتر فرسام برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه مدیران ستادی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، جلسه مدیران ستادی سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 با حضور دکتر محمود بیگلر سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیران ستادی در سالن کنفرانس ساختمان دکتر فرسام برگزار شد.

دکتر پگاه مرادی مدیر انبارهای مجموعه، گزارشی از نحوه درخواست دارو و تجهیزات مورد نیاز به منظور مدیریت بهتر آن ارائه نمود.

دکتر طیبه خان محمدی معاون تامین و تدارکات بخش تجهیزات پزشکی و اقلام آرایشی و بهداشتی، گزارش استعلام پک های جراحی را ارائه کرد و در خصوص نحوه خرید پک ها از شرکتهای شرکت کننده در استعلام بر اساس نظر سرپرست و مدیران ستادی تصمیم گیری شد.

در انتها دکتر میثم اسماعیلی معاون تامین و تدارکات بخش دارو، گزارش عملکرد سال 1402 خرید داروهای مورد نیاز مراکز تحت پوشش را ارائه کرد و دکتر حنانه برادران گزارشی از تفاهم انجام شده با مجموعه هلدینگ گلرنگ در خصوص موضوع دارو و دارورسان ارائه نمود و مقرر شد مجموعه داروخانه های ایثار و 13 آبان نسبت به پیگیری موضوع اقدام نمایند.

• گروه خبری : اخبار,خبر,ویژه دانشگاه
آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))

آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))

تصاویر